OBS! Valparna som ni kan se här är alltid redan tingade...och sålda OBS!Valpar födda 091220


Pappa:Nestor Iz Russkoi Skazki
Mamma:Candy Station´s Hoya Kerri Bella
Valpar födda 091008
Pappa: Pier Narciss Iz Palevyh Buldogov
Mamma: Onezhka Duan
Kiwi o Lisa 7 veckor födda 090818
Pappa: Pier Narciss Iz Palevyh Buldogov
Mamma: Kira Dell Capo-Caro
Årets valpsäsong har börjat på Candy Station's Kennel ...första kullen född 090509
Pappa: Izor van Wilcora
Mamma: Candy Station's Laphroaig


....andra kullen födda 090526

 

Pappa: Izor van Wilcora
Mamma: Candy Station's Grand Elektra

Tredje kullen blev en riktig goding - Candy Station´s Edith Victoria 090601Pappa: Gershwin du Champange
Mamma: Candy Station´s Lisa Simps


Valpar födda 080827

Valpar födda 080730


Att köpa valp på Candy Station's Kennel...

Vad ska man tänka på när man ska köpa valp egentligen? Vi får ofta den frågan av människor som kontaktar oss för ett eventuellt valpköp. Tyvärr har vi inte alltid tid att svara på alla dessa frågor därför hänvisar vi oftast till Franska Bulldogg Klubbens hemsida. På FBK:s hemsida finns en hel del matnyttig information om vad man bör tänka på innan man slår till och skaffar en fralla. Där finns också information om rasen som sådan. Klicka på länken/logon nedan så kommer ni dit.Svenska Franska Bulldogg Klubben

Vad har vi för kriterier vid ett valpköp?

Det viktigaste kravet vi har på våra valpköpare är att de tänkt igenom sitt valpköp ordentligt och att vi känner att hunden kommer till ett bra hem. En fralla har krav på att bli behandlad som en i familjen och nöjer sig inte med en kort rastning morgon och kväll.

Många frågar oss om det finns möjlighet att sätta upp sig på nån väntelista men vi går helt efter människors engagemang. Mailen är på sätt och vis vår väntelista valpköpare får gärna "tjata" på oss och under tiden hinner vi bygga upp en kontakt och ett förtroende. Sannolikt kommer vi ju att höras av flera gånger under hundens hela liv och då är det ju viktigt att man har en god kontakt redan från början.

Foderavtal / Omplaceringar

En del som kontaktar oss är inte intresserade av äga valpen själv utan söker en sk. Foderhund, andra letar efter en vuxen hund en sk. Omplaceringshund. Dessa avtal är undantag i vår verksamhet men vi är öppna för alla olika avtal och ägandeformer men ställer där extra höga krav på att den sociala biten fungerar mellan oss, hunden och den intresserade. Omplaceringar är en nödvändighet i vår verksamhet och en possitiv sådan. För hur mycket vi än försöker kan vi aldrig ge den omsorg och uppmärksamhet till våra hundar som en ensamhund kan få i en vanlig familj. Vi ser det som en possitiv förändring i hundens liv att efter sitt lite stökiga liv på en kennel få komma till ett vanligt hem för att bli riktigt bortskämd och omhuldad.

KONTAKTA CANDY STATION'S KENNEL
Valpar födda 080614
Valpar födda 080614
Valpar födda 080405
Lite äldre bilder .... 
サボイ 財布 サボイ バッグ サボイ ボストンバッグ サボイ トートバッグ フルラ トートバッグ フルラ ショルダーバッグ www.quality-innovation.net
セリーヌ アウトレット 店舗 セリーヌ バッグ クロエ バッグ クロエ アリソン シーバイクロエ クロエ アウトレット セリーヌ 財布